Sledzie z jablkami II

Śledzie z jabłkami II . Przygotowane filety śledziowe opłukać, podzielić na porcje. Umyte jabłka obrać, pokrajać w drobne cząstki, usuwając gniazda nasienne i udusić z dodatkiem masła, podlewając nieco wodą. Rozgotowane jabłka ostudzić, dodać oliwę i drobno posiekaną cebulę, doprawić do smaku solą i pieprzem oraz ewentualnie sokiem z cytryny. Przygotowane śledzie ułożyć na półmisku, zalać sosem jabłkowym. Można posypać posiekanym szczypiorkiem i ozdobić półmisek cząstkami pomidorów i listkami zielonej sałaty. [patrz też: obsługa transportowa szkoleń mazowieckie, Pizza Kielce, otwieranie wszystkich samochodów we warszawie ]

Komantarze do artykulu sa obecnie zamkniete, popros administratora strony o ich otwarcie jesli chcesz wziasc udzial w dyskusji pod artykulem. Kontakt do administracji w zakladce kontakt.(Mozliwe jest rowniez przeslanie propozycji tematow ktore mozemy uwzglednic w nastepnych naszych artykulach, bedziemy wdzieczni za wasze cenne sugestie i postaramy sie je wykorzystac przy kolejnych wpisach.)

Powiązane tematy z artykułem: obsługa transportowa szkoleń mazowieckie otwieranie wszystkich samochodów we warszawie Pizza Kielce