Sos musztardowy

Sos musztardowy . Rozetrzeć musztardę z oliwą, dodać śmietanę i łyżkę posiekanego szczypiorku, wymieszać dokładnie i przyprawić do smaku solą i cukrem. Sos pomidorowy do ryb smażonych 3 łyżki pasty pomidorowej, łyżka musztardy, 4 łyżki oliwy, nać pietruszki, sól, pieprz, cukier Pastę pomidorową rozetrzeć z oliwą i musztardą. Wymieszać z posiekaną nacią pietruszki (2 łyżki). Przyprawić do smaku solą, pieprzem i cukrem. Podawać na zimno. 3 dag suszonych grzybów (prawdziwków), duża cebula, łyżka masła, 1,5 łyżki mąki, pół szklanki śmietany, nać pietruszki, sól, pieprz Sosy gorące Sos beszamelowy Szklanka rosołu, szklanka śmietanki, łyżka mąki, 2 żółtka, 4 łyżki utartego ostrego sera, sól Rosół zagotować, dodać mąkę wymieszaną z kilkoma łyżkami śmietanki, po za gotowaniu dodać utarty ser, wymieszać. Śmietankę rozmieszać z żółtkami, wlać do sosu. Mieszając podgrzać. Przyprawić do smaku solą. Gotowym sosem zalewać ryby przeznaczone do zapiekania. [podobne: Blog Kulinarny, Restauracja w Olsztynie, fototapeta do kuchni ]

Komantarze do artykulu sa obecnie zamkniete, popros administratora strony o ich otwarcie jesli chcesz wziasc udzial w dyskusji pod artykulem. Kontakt do administracji w zakladce kontakt.(Mozliwe jest rowniez przeslanie propozycji tematow ktore mozemy uwzglednic w nastepnych naszych artykulach, bedziemy wdzieczni za wasze cenne sugestie i postaramy sie je wykorzystac przy kolejnych wpisach.)